Eu­ra­jo­en He­vos­kas­va­tu­syh­dis­tys ry jär­jes­tää lau­an­tai­na 20.7. pai­kal­lis­ra­vit, jois­sa on kol­me po­ni­läh­töä ja seit­se­män he­vos­läh­töä. Ta­pah­tu­ma al­kaa kel­lo 13. Jär­jes­tä­jien mu­kaan ta­pah­tu­maan on il­moit­tau­tu­nut ilah­dut­ta­va kat­taus myös lä­hi­a­lu­een he­vo­sia ja oh­jas­ta­jia.

Muu­na oh­jei­soh­jel­ma­na pai­kal­lis­ra­veis­sa jär­jes­te­tään esi­mer­kik­si mak­su­ton­ta ta­lu­tus­rat­sas­tus­ta po­neil­la, kep­pi­he­vos­toi­min­taa, ta­on­ta­näy­tök­siä ja is­lan­nin­he­vo­sen as­kel­la­jie­sit­te­ly. Yh­dis­tys huo­mi­oi lap­set ja nuo­ret myös niin, et­tä al­le 16-vuo­ti­aat pää­se­vät ra­vei­hin mak­sut­ta.

En­nen ra­ve­ja yh­dis­tys­läi­set ovat tal­koil­leet ah­ke­ras­ti ja kun­nos­ta­neet koko he­vo­sur­hei­lu­kes­kuk­sen alu­et­ta Köy­käl­lä. Yh­dis­tyk­sel­lä on me­nos­sa Le­a­der-tu­kea saa­va han­ke, jon­ka puit­teis­sa on esi­mer­kik­si pa­ran­net­tu alu­een ää­nen­tois­toa ja uu­sit­tu ai­to­ja. Hank­keen tar­koi­tus on saa­da 17 heh­taa­rin alue en­tis­tä mo­ni­käyt­töi­sem­mäk­si.